Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φέρνει Ντε Λα Φουέντε ο Θρύλος!

Φέρνει Ντε Λα Φουέντε ο Θρύλος!
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 17:28

Προ των πυλών του Ολυμπιακού δείχνει να βρίσκεται ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε και φαίνεται πως τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Για την υπόθεση του 21χρονου Αμερικανού εξτρέμ της Μαρσέιγ σας είχαμε ενημερώσει και λίγο νωρίτερα, μιας και τόσο από την Τουρκία, όσο και από τη Γαλλία, επιβεβαίωναν ότι ο Ολυμπιακός δείχνει να «κερδίζει» την Μπεσίκτας στη «μάχη» για την απόκτησή του.

Και όλα φαίνεται πως κυλούν ιδανικά για τον Ολυμπιακό σε αυτήν την υπόθεση, μιας και ο Θρύλος, μετά από ασφυκτική πίεση, δείχνει να απέσπασε τη θετική απάντηση και από τον Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα.

Δεν βρίσκεται στα πλάνα της Μαρσέιγ και αυτό το εκμεταλλεύεται ο Ολυμπιακός και τον κάνει δικό του. Μένει να δούμε αν θα είναι για το δανεισμό του ή για κανονική αγορά, μιας και έναν χρόνο πριν, η Μαρσέιγ τον είχε αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτησή του και η πίεση αποδίδει καρπούς. Του έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε και κατάφερε να «κερδίσει» την Μπεσίκτας.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως εντός των ημερών θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει.

*Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε στο Instagram.

Διαβάστε επίσης