Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα η πρόκριση, μετά όλα θα γίνουν!

Πρώτα η πρόκριση, μετά όλα θα γίνουν!
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 18:44

Σε εξαιρετικό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται για τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Για την ακρίβεια, δείχνει να είναι τελειωμένη υπόθεση. Είπε το ναι η Μαρσέιγ, είπε το ναι και ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ.

Άρα, όλα δείχνουν να έχουν μπει σε μία σειρά. Και ο Ντε Λα Φουέντε προβάρει τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας. Και την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι συζητήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Για την ώρα, όμως, για τις επόμενες ώρες για την ακρίβεια, προέχει η πρόκριση επί της Σλοβαν Μπρατισλάβας. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (21:30) την πρωταθλήτρια Σλοβακίας και θέλει τη νίκη για να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League.

Πρώτα η πρόκριση, μετά όλα θα γίνουν...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Προκρίθηκε η Ζρίνσκι Μόσταρ

Προκρίθηκε η Ζρίνσκι Μόσταρ

Η ομάδα από τη Βοσνία θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Europa Conference League τον ηττημένο από το ζευγάρι του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας...