Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη πρόκριση, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κόσμος

Μεγάλη πρόκριση, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κόσμος
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 11:17

Μάγκες. Με όλη τη σημασία της λέξης. Οι ΓΑΥΡΟΙ είναι παντού. Γιατί ΠΑΝΤΟΥ είναι Πειραιάς. Ήταν και στην Μπρατισλάβα. Και ακούστηκαν και εκεί… Ο κόσμος του Ολυμπιακού κατάφερε για άλλη μια φορά να αφήσει το στίγμα του, στην Ευρώπη… Και ας μην ήταν πολύς, στην Μπρατισλάβα. Ήταν εκεί, ως ήρωες και έζησαν από κοντά το θρίλερ, ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς, στο φινάλε!

Οι λίγοι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν παρόντες στο γήπεδο της Σλόβαν και έζησαν μαζί με την ομάδα, λεπτό-λεπτό, τη μεγάλη «μάχη» και την πρόκριση, εντέλει, μέσα από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, αξίζουν ένα μεγάλο «μπράβο». Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια… Ο κόσμος του Θρύλου έχει αποδείξει τόσες και τόσες φορές τη δυναμική του. Είναι εκεί, δίπλα στην ομάδα, πάντοτε. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα καλά και στα άσχημα… Είναι παρών και τραγουδά…

Μεγάλη πρόκριση, έστω και έτσι, μέσα από τα πέναλτι και μέσα από τόσες δυσκολίες… Αλλά ακόμη πιο μεγάλος, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ο κόσμος του Θρύλου, που ήταν ξανά εκεί… Έκανε το ταξίδι, σε μια δύσκολη περίοδο. Εν μέσω καλοκαιριού. Εν μέσω δυσκολιών οικονομικών, εν μέσω κρίσης… Ήταν εκεί. Και θα είναι πάντα. Και για αυτό τον κόσμο, η ομάδα πρέπει πάντα να είναι δυνατή και να κάνει… τα πάντα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης