Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάθε πράγμα στον καιρό του και το πρωτάθλημα του ΠΑΟ, τον Αύγουστο (photo)

Κάθε πράγμα στον καιρό του και το πρωτάθλημα του ΠΑΟ, τον Αύγουστο (photo)
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 12:22

Τα ίδια και τα ίδια, κάθε χρόνο… Δεν αλλάζουν ορισμένα πράγματα. Ούτε και θα αλλάξουν ποτέ… Ούτε και ενδιαφέρεται κανείς, να αλλάξουν. Για αυτό και οι μικροί θα μικραίνουν, όσο ο Ολυμπιακός μεγαλώνει… Ο πρωταθλητής προβληματίζει με την εικόνα του και δικαίως ο κόσμος του ανησυχεί. Ακόμη και αν προκρίθηκε… Την ίδια ώρα, οι παραμυθάδες τον περνάνε πριονοκορδέλα, για να στρέψουν την προσοχή μακριά από τα χάλια των ομάδων (τους) που τους πληρώνουν για να γράφουν παραμύθια…

Έτσι βολεύει. Αλλαγή ατζέντας. Γιατί να συζητήσουν ότι καμία από τις ομάδες στην πλάτη του Ολυμπιακού, δεν θα ξαναδεί φέτος Ευρώπη…; Αυτοί… τον χαβά τους… Τώρα μας λένε ήδη για πρωτάθλημα. Ποιου; Του Παναθηναϊκού… Μας είχε λείψει. Πέρυσι ήταν… «φαβορί» για να πάρει πρωτάθλημα. Τελικά αρκέστηκε να δεν την πλάτη του Άρη. Φέτος, από τον Αύγουστο πάλι τον έχουν οι παραμυθάδες για… τίτλο.

Ναι, δεν κάνουμε πλάκα… Δείτε…

Εντάξει, ΟΚ. Κάθε χρόνο τα ίδια… Κάθε πράγμα στον καιρό του και το πρωτάθλημα του ΠΑΟ, τον… Αύγουστο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης