Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση, δουλειά, βελτίωση, ενίσχυση, πρόκριση!

Πρόκριση, δουλειά, βελτίωση, ενίσχυση, πρόκριση!
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 18:40
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Αυτό που ήθελε πήρε ο Ολυμπιακός στην Μπρατισλάβα απέναντι στην Σλόβαν. Με αγχωτικό και περιπετειώδη τρόπο, αλλά στην τελική αυτό είναι που μετράει: Η πρόκριση. Σίγουρα η ομάδα εμφάνισε και πάλι αρκετά θέματα, όμως αυτά θα πρέπει να τα λύσουν οι αρμόδιοι, στη διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στη διοίκηση με τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν. Και στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τη δουλειά που έχουν μπροστά τους να κάνουν.

Ο Ολυμπιακός, στην Σλοβακία, το βράδυ της Πέμπτης, δεν έκανε κάτι τρομερό, ούτε απέκλεισε κάποιο μεγαθήριο, να τα λέμε όλα. Έκανε απλά το καθήκον του, αποκλείοντας, έστω και στα πέναλτι, μία ομάδα που ήταν στα μέτρα του. Ο Ολυμπιακός είναι φανερό πως δεν είναι στα καλύτερά του και αυτό είναι που δυσκολεύει τα πράγματα, την κατάσταση. Γιατί, ας μη γελιόμαστε, αν ο Ολυμπιακός ήταν ο εαυτός του, αν ήταν απλά ο Ολυμπιακός, τότε δεν θα συζητούσαμε ούτε για τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα, ούτε και για τη δύσκολη πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στην τελική, θεωρώ ότι και οι δύο ήταν ομάδες του χεριού του. Πάμε παρακάτω... Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πήρε στην Σλοβακία κάτι που έμοιαζε αυτονόητο. Διαφορετικά, αν «στράβωναν» τα πράγματα, θα ήταν ζόρι να αρχίζεις χρονιά με δύο σερί αποκλεισμούς. Πήρε αυτό που ήθελε και οφείλει να συνεχίσει παρακάτω με τα σωστά και ενδεδειγμένα βήματα. Η διοίκηση να ενισχύσει το ρόστερ με κινήσεις ουσίας και ποιότητας. Και ο Κάρλος Κορμπεράν με τους παίκτες του να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά με στόχο η ομάδα να δείχνει βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι.

Πήρε την πρόκριση με την Σλόβαν, συνεχίζει τη δουλειά για να βελτιωθεί (έχει πολύ ακόμη, μη γελιόμαστε) και την ίδια ώρα οφείλει να ενισχυθεί κι άλλο και για να πάρει την πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού αλλά και για να δυναμώσει ενόψει της νέας σεζόν...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης