Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον Θρύλο ο Ντε Λα Φουέντε! Υπέγραψε το συμβόλαιό του!

Στον Θρύλο ο Ντε Λα Φουέντε! Υπέγραψε το συμβόλαιό του!
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 20:56

Μόνο η ανακοίνωση μένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, αλλά αυτό είναι τυπικό. Ο 21χρονος εξτρέμ είναι παίκτης του Ολυμπιακού, έχοντας ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του. Πάει για Σάββατο (13/8) η ανακοίνωση από τον πρωταθλητή Ελλάδας...

Ο Θρύλος δούλεψε πολύ καλά αυτήν την υπόθεση όλες αυτές τις μέρες. Οι επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν πολλές και του έδειξαν με αυτόν τον τρόπο πόσο πολύ τον θέλουν και πόσο πολύ τον υπολογίζουν. Συν το γεγονός ότι με τον χρόνο συμμετοχής που θα πάρει εδώ, θα έχει την ευκαιρία και ο ίδιος να εκτοξευτεί και να φτιάξει ακόμη περισσότερο το όνομά του.

Ο Ολυμπιακός τον έφερε στην Ελλάδα από το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που η ομάδα έδινε τη «μάχη» της στην Μπρατισλάβα. Σήμερα πέρασε από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, όλα κύλησαν φυσιολογικά και ήρθαν και οι υπογραφές. Ο Ντε Λα Φουέντε είναι οριστικά παίκτης του Ολυμπιακού, ερχόμενος στον Πειραιά με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ και με οψιόν σε νορμάλ τιμή. Νορμάλ για τον Ολυμπιακό, έτσι! Λέγεται πως αυτό το ποσό της ρήτρας κυμαίνεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, η επίσημη ανακοίνωση, το τυπικό σκέλος, λογικά θα έρθει το Σάββατο. Κάτι που σημαίνει πως όλα δείχνουν ότι ο Ντε Λα Φουέντε δεν θα είναι στην αρχική λίστα που θα δηλώσει (απόψε) ο Ολυμπιακός στην UEFA. Αλλά θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, τη μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούται να κάνει ο πρωταθλητής Ελλάδας!

Για την ώρα, κρατάμε αυτό: Παίκτης του Θρύλου ο Ντε Λα Φουέντε! Και συνεχίζουμε δυνατά!

*Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε στο Instagram.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πιάστε τον! Αν μπορείτε! (video)

Πιάστε τον! Αν μπορείτε! (video)

Ο Ντε Λα Φουέντε «φέρνει» ταχύτητα, ντρίμπλα, δημιουργία και το... απρόβλεπτο, στοιχεία που έλειπαν από το ρόστερ...