Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο

Συνεχίζει στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 01:24

Το παιχνίδι που έπαιξε ο Τικίνιο Σοάρες με την Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν και το τελευταίο του με τον Ολυμπιακό, μιας και αποχωρεί για την Μποταφόγκο.

Δεν έχει φύγει ακόμη, όπως μετέδωσαν στην Βραζιλία, αλλά αυτό θα συμβεί τις επόμενες μέρες αφού πρώτα μαζέψει τα πράγματά του

Ο τοπικός Τύπος, πάντως, δίνει και λεπτομέρειες στην υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα λάβει από τη μεταγραφή ένα ποσό λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Και συνεχίζουν τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα υπογράψει για δυόμισι χρόνια με τα λεφτά που έπαιρνε και στον Ολυμπιακό, σχεδόν 1.8 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως, να σημειωθεί πως ο Τικίνιο έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού ακόμη κι αν δεν είχε γίνει το deal με την Μποταφόγκο. Βλέπετε, υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο στο διάστημα που έπαιξε στην Σλοβακία και θα χρειαστεί να μείνει τουλάχιστον 10 μέρες εκτός δράσης.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης