Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνεση και πίεση ταυτοχρόνως!

Άνεση και πίεση ταυτοχρόνως!
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 10:20

Χωρίς ανάσα έρχονται οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Η μία μετά την άλλη, όσο πάνε και πυκνώνουν, μέχρι ο Θρύλος να μπει στην κληρωτίδα, για να μάθει τους αντιπάλους του, στον όμιλο του Europa League. Λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ακολουθεί η πρώτη με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Το πρώτο από τα δύο ματς των πλέι οφ της διοργάνωσης, με τον Ολυμπιακό να πιέζεται χρονικά, αλλά παράλληλα να κερδίζει ηρεμία, με την πρόκριση και να συνεχίζει να δουλεύει.

Από τη μία… άνεση δεν υπάρχει. Από την άλλη, έχοντας πάρει την πρόκριση απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ο Ολυμπιακός μπορεί να σχεδιάσει λιγάκι πιο ήρεμα την ομάδα, η οποία θα αντιμετωπίσει και θα προσπαθήσει να αποκλείσει τον Απόλλωνα. Ο Κάρλος Κορμπεράν, πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση την οποία λαμβάνει, με τον Ντε Λα Φουέντε, αλλά και εκείνη την οποία περιμένει, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, για να καταφέρει να παρουσιάσει έναν καλύτερο Ολυμπιακό.

Ο χρόνος πιέζει για τον Απόλλωνα, αλλά είναι και με το μέρος του Ολυμπιακού, συνολικά, εφόσον η δουλειά η οποία γίνεται, είναι σε καλή βάση. Θα φανεί στο άμεσο μέλλον κιόλας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης