Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο παίκτης που κέρδισε ο Θρύλος, από τις «μάχες» με τη Σλόβαν

Ο παίκτης που κέρδισε ο Θρύλος, από τις «μάχες» με τη Σλόβαν
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 11:49

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, επικρατώντας στα πέναλτι της Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην έδρα της. Έχοντας φέρει ισοπαλία 1-1 στο Καραϊσκάκη και 2-2 εκεί μετά και την παράταση, ο Θρύλος κατέθεσε ψυχή και ήταν ψύχραιμος στο φινάλε, φτάνοντας στην πηγή και πίνοντας νερό… Και μέσα από αυτή τη διαδικασία, εκτός από το να πάρει την πρόκριση, να κερδίσει χρόνο και ηρεμία να δουλέψει, αλλά και τη δυνατότητα να παλέψει να πάει στους ομίλους του Europa League, ο Ολυμπιακός κέρδισε και κάτι ακόμη. Έναν ποδοσφαιριστή. Ποιον;

Τον Πιέρ Κούντε. Ο Αφρικανός, δίχως να… εντυπωσιάσει, ήταν ξεκάθαρα θετικός και στα δύο ματς, απέναντι στους Σλοβάκους. Τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και στο «Τέχελνε Πόλε». Με αποτέλεσμα να ξεχωρίσει. Ανεξάντλητος, προσηλωμένος τακτικά, με πάθος και διάθεση και στα δύο ματς με τη Σλόβαν, ο Πιέρ Κούντε έδειξε ότι μπορεί να γυρίσει για τα καλά το… χαρτί. Και να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην 11άδα. Χρόνο τον οποίο είχε στερηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος δεν τον είχε στα πλάνα του.

Ο Κούντε απέδειξε ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δεδομένα ένα ηγεμονική χαφ, να κάνει κουμάντο στη μεσαία γραμμή, δίπλα στον Εμβιλά. Αλλά ο Κούντε απέδειξε πως είναι παρών και ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί επάνω του, για να πάρει βοήθειες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης