Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «κάδρο» επιθετικός

Στο «κάδρο» επιθετικός
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 13:49

Ο Ολυμπιακός είναι ένας διαρκώς μεταβαλλόμενος οργανισμός. Από τα στελέχη του, το ρόστερ του, το προπονητικό επιτελείο. Μεταβάλλεται, με στόχο το να εμφανίζεται διαρκώς καλύτερος. Και να προχωρά πάντα προς τα εμπρός και προς τα επάνω. Αυτός είναι ο στόχος του. Και σε αυτό το πλαίσιο, σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Τικίνιο, για να παίξει προσεχώς στην Μποταφόγκο, στο «κάδρο» μπαίνει και η απόκτηση ενός σέντερ φορ.

Το όνομα του Κεϊτά Μπαλντέ (27χρονος Σενεγαλέζος, με ισπανικό διαβατήριο, τελευταία ομάδα του η Κάλιαρι) «παίζει» σήμερα για την επίθεση. Και είναι δεδομένο ότι από τη στιγμή κατά την οποία αποχώρησε ο Τικίνιο, ο Θρύλος θα κινηθεί άμεσα για να πάρει φορ, εν δυνάμει βασικό

Δεν θα έρθει παίκτης απλά για να συμπληρώσει την επιθετική ομάδα παικτών. Η παραμονή του Χασάν μπορεί να είναι πλέον πιο πιθανή. Μπορεί να μείνει και να έρχεται από τον πάγκο, δίνοντας το «κάτι παραπάνω», εκεί όπου η ομάδα «κολλάει». Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν λογίζεται ως σέντερ φορ, αλλά ως περιφερειακός και πλαγίως. Όμως είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει, πλέον, πιο ενεργά, να φέρει καθαρό σέντερ φορ και μάλιστα επιπέδου βασικού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης