Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποια Σλόβαν;

Ποια Σλόβαν;
Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 21:28

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Έστω και δύσκολα. Έστω και με τρόπο αγχωτικό. Αλλά το έκανε. Έκανε αυτό που έπρεπε. Και κέρδισε λίγη ηρεμία και ο Κάρλος Κορμπεράν χρόνο να δουλέψει ακόμη καλύτερα.

Όλοι κατανοούν πως μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν γίνονται και πολλά. Δεν γίνονται και... θαύματα. Όμως, είναι δεδομένο πως ο κόσμος περιμένει από την ομάδα να δείχνει βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι. Δεν του αρέσει αυτό που βλέπει, αλλά στηρίζει. Πάντα στηρίζει. Και πάντα είναι δίπλα. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έκανε το αυτονόητο απέναντι στην Σλόβαν Μπρατισλάβας και δεν μένει εκεί, αλλά προχωράει παρακάτω. Έτσι πρέπει, αυτό είναι το σωστό. Στην τελική, δεν κάναμε και κάτι.

Στον πρωταθλητή Ελλάδας, λοιπόν, έχουν «διαγράψει» ήδη την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Άλλωστε, ακολουθούν τα δύο παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League. Μπορεί ο Θρύλος να έχει εξασφαλίσει συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο για άλλη μία χρονιά, αλλά θέλει να «κλειδώσει» ότι θα παίξει και φέτος στο Europa League.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμία Σλόβαν, μπροστά είναι μόνο ο Απόλλων Λεμεσού. Και εννοείται ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή...

Διαβάστε επίσης