Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα

Χρειάζεται μεγαλύτερη ταχύτητα
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 10:20

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να δουλέψει και να βελτιωθεί, ενόψει των αγώνων με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά και ενόψει της σεζόν, γενικότερα. Του πρωταθλήματος, της Ευρώπης, του Κυπέλλου. Τα θέλει όλα, ο Ολυμπιακός. Και για να τα έχει, πρέπει πρώτα να έχει την απαραίτητη ποιότητα, σε όλα τα επίπεδα.

Ένα θέμα το οποίο απασχολεί την ομάδα είναι η ταχύτητα. Πρέπει να ανεβάσει, σταδιακά, την ταχύτητά της. Τόσο κοντά στην περιοχή, όσο και στο κέντρο. Χρειάζεται γενικά μεγαλύτερη ταχύτητα, ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι του. Θέμα το οποίο λύνει, εν μέρει, με την απόκτηση του Ντε Λα Φουέντε.

Ο Αμερικανός διεθνής αναμένεται να βοηθήσει τον Θρύλο σε αυτό το κομμάτι, αφού είναι ένα από τα μεγάλα προσόντα του. Το δήλωσε ο ίδιος, κατά την παρουσίασή του, αναμένουμε να το δούμε σε δράση. Αλλά δεν είναι μόνο τα εξτρέμ, τα οποία χρειάζονται τόνωση στην ταχύτητα. Χρειάζεται το ίδιο και ο άξονας. Περιμένουμε να δούμε τον Χουάνγκ σε δράση, για να δούμε αν μπορεί να δώσει αυτό στο στοιχείο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Κούντε ήδη λειτούργησε θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ουσία είναι πως όποιος παίκτης προστεθεί εφεξής στο ρόστερ, πρέπει οπωσδήποτε να έχει αυτό το στοιχείο στα θετικά του. Η ομάδα το χρειάζεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πρόβα για το φθινόπωρο

Πρόβα για το φθινόπωρο

Τα συνεχόμενα ματς δίνουν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να μπει από τώρα σε κλίμα φθινοπώρου. Ο μόνος θα είναι, άλλωστε, που θα έχει τόσες υποχρεώσεις.