Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά από κάνα επίσημο με τον ΠΑΟΚ να βγάλει ο Βόλος ανακοίνωση…

Μετά από κάνα επίσημο με τον ΠΑΟΚ να βγάλει ο Βόλος ανακοίνωση…
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 10:56

«Τα έλεγαν αυτοί», θα μας γράφει αύριο-μεθαύριο η παραμύθα, για τα… παράπονα του Βόλου για τη διαιτησία. Μετά από κάνα επίσημο με τον Ολυμπιακό. Γιατί μετά από επίσημα με τον ΠΑΟΚ, τα παράπονα… πνίγονται.

Ναι. Και όμως. Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση και τα βάζει με τον… Κλάτενμπεργκ, στον απόηχο του… φιλικού με τον ΠΑΟΚ. Αδιανόητα πράγματα, στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης». Ο Βόλος παραπονιέται ότι αδικήθηκε στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ, με βάση τη νοοτροπία του «απερχόμενου» Κλάτενμπεργκ «να κερδίζουν οι μεγάλοι για να μην έχουν παράπονα».

Πρώτον, δεν ξέρει ο Βόλος ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλος, με τρία πρωταθλήματα; Δεύτερον, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Βόλος θα βγάλει ανακοίνωση μετά από κάνα επίσημο με τον ΠΑΟΚ. Αλήθεια, μετά το 0-4 πέρσι είχε σφοδρές αντιδράσεις ο Βόλος; Δεν θυμόμαστε… Τρίτον. Όλο και πιο χαμηλά, αν βγαίνει ανακοίνωση μετά από φιλικό. Προφανώς και για τον Βόλο, προφανώς και για τον ΠΑΟΚ… Όλο και πιο χαμηλά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης