Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χασάν κυνηγάει την ευκαιρία του, ο Ολυμπιακός ψάχνει φορ

Ο Χασάν κυνηγάει την ευκαιρία του, ο Ολυμπιακός ψάχνει φορ
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 12:59

Σας γράψαμε χθες ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση επιθετικού. Η αποχώρηση Τικίνιο αφήνει τον Ολυμπιακό με τον Ελ Αραμπί δεδομένο, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά ως backup και με τον Χασάν να… ξαναμπαίνει τώρα στην εξίσωση. Ο Αιγύπτιος δεν ήταν πέρσι εδώ, όταν ο Θρύλος είχε τον Τικίνιο στην ομάδα, καθώς προτίμησε να πάει κάπου δανεικός και να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Με την αποχώρηση του Τικίνιο, ο Χασάν επανέρχεται στο προσκήνιο και μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα. Αλλά όχι ως βασικός. Σε καμία περίπτωση. Ίσως ούτε καν ως πρώτο backup.

Ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να βλέπει τον σέντερ φορ του να είναι πολύ κινητικός. Να είναι μαχητικός και να πιέζει. Να μην είναι στάσιμος στην περιοχή και να περιμένει την ευκαιρία να σκοράρει. Να μπορεί να τη φτιάξει για τον εαυτό του. Να έχει γκολ, αλλά και κίνηση και νοοτροπία περιφερειακού. Να μπορεί να βγει εκτός περιοχής. Ο Καμαρά το κάνει αυτό. Ο Ελ Αραμπί το κάνει αυτό. Ο Χασάν λιγότερο, έως ελάχιστα… Και εκεί κάπου το πράγμα… κολλάει και δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού.

Μπορεί ο Χασάν να διεκδικεί τη θέση του στην ομάδα ξανά. Να κυνηγάει ξανά τη δική του ευκαιρία να είναι παρών, στο νέο ολοκληρωμένο ρόστερ. Αλλά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει σέντερ φορ, λέει πολλά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ώρα Χουάνγκ!

Ώρα Χουάνγκ!

Ο Νοτιοκορεάτης είναι έτοιμος για να αποκαλυφθεί στο κοινό του Θρύλου. Αναμένεται με αγωνία η παρουσία του στα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Προετοιμασία μέσα στα επίσημα

Προετοιμασία μέσα στα επίσημα

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίζει τα ματς με τον Απόλλωνα και όλες αυτές τις ενδιάμεσες προπονήσεις, ως… δεύτερη προετοιμασία.