Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα χνάρια του Αγκιμπού, ο Αλίγιαγκιτς

Στα χνάρια του Αγκιμπού, ο Αλίγιαγκιτς
Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 - 14:57

Η άφιξη του νεαρού σέντερ φορ, Ντένις Αλίγιαγκιτς είχε περάσει κομματάκι στα… ψιλά. Για τον Ολυμπιακό Β’ αποκτήθηκε ο ποδοσφαιριστής και φυσικά δεν λογίζεται στις πρώτες επιλογές για την επίθεση. Για αυτό τον λόγο δεν τον αναφέραμε καν στο προηγούμενο άρθρο μας, για τη γραμμή κρούσης και για το τί γίνεται με Χασάν και την αναζήτηση φορ. Ωστόσο, ο Αλίγιαγκιτς είναι ένα σπουδαίο ταλέντο, το οποίο ο Κάρλος Κορμπεράν ήδη ξεχώρισε. Μάλιστα, δείχνει ότι θέλει να τον «δει» περισσότερο, ανεβάζοντάς τον από τη β’ ομάδα, στην πρώτη, για προπονήσεις.

Είναι σαφές ότι ΑΥΤΗ είναι η δουλειά του Ολυμπιακού Β’. Να δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να δείξουν τι μπορούν να κάνουν, για να κερδίζουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και να προσπαθούν να καθιερωθούν σε εκείνη.

Σε καμία περίπτωση ο Αλίγιαγκιτς δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή των φορ. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Κάρλος Κορμπεράν τον ζήτησε στην πρώτη κλίμακα, δείχνει ότι διέκρινε σε εκείνον στοιχεία τα οποία θεωρεί ότι μπορεί να αναδείξει, μέσα από τη δουλειά.

Για να δούμε…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ του MEGA: Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού (video)

Το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ του MEGA: Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού (video)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λεμεσού, με στόχο να κάνει το 1ο βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Europa League.