Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ας μην... αγχώνονται για τον Ολυμπιακό. Θα την βρει την άκρη! Δυστυχώς για αυτούς

Ας μην... αγχώνονται για τον Ολυμπιακό. Θα την βρει την άκρη! Δυστυχώς για αυτούς
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 00:12

Τι έκανε ο Ολυμπιακός και γιατί το έκανε έτσι. Και γιατί δεν το έκανε αλλιώς. Και αποκλείστηκε από τη Μακάμπι Χάιφα, και πέρασε με το ζόρι την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Και... και... και... Δεκάδες άρθρα για τον Ολυμπιακό, νοιάστηκαν ξαφνικά γιατί δεν έχει μπει καλά στη σεζόν και γιατί παρουσιάζει αυτήν την εικόνα. Τους μάθαμε τόσα χρόνια τους «αντικειμενικούς» και το πόσες αλήθειες λένε.

Τους ιντριγκάρει να προσπαθούν και να λένε (μεταξύ τους) ότι κάνουν... άνω-κάτω τον Ολυμπιακό, μα ουδείς σοβαρός άνθρωπος ασχολείται μαζί τους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μάτια και βλέπει. Και βλέπει ότι αυτό που βλέπει δεν είναι κάτι ωραίο, δεν του αρέσει. Είναι δυνατόν να κρυφτεί κάτι τέτοιο; Προφανώς και όχι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, ξέρει ότι εμείς θα την βρούμε την άκρη μας. Η ομάδα, θα την βρει την άκρη της. Έγιναν λάθη, ναι. Και πού δεν γίνονται. Το θέμα είναι να τα βλέπουν αυτοί που πρέπει και να διορθώνονται. Ή να βλέπεις ότι γίνονται κινήσεις για να διορθωθούν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στραβά τη σεζόν και ψάχνει τρόπο να την... ισώσει. Άλλαξε προπονητή και έφερε τον Κάρλος Κορμπεράν σε μία προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, να αλλάξει, προς το καλύτερο, η εικόνα της ομάδας. Την ίδια ώρα, συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του, με στόχο να κλείσουν τα κενά και να ενισχυθεί ποιοτικά, με παίκτες καλύτερους από τους ήδη υπάρχοντες.

Ας μην αγχώνονται, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό. Και ας μάθουν, πια, με την ίντριγκα και με την προσπάθεια να σπείρουν τη διχόνοια στον κόσμο, με τον δικό τους τρόπο, δεν θα καταφέρουν τίποτα. Ας ασχοληθούν με τα χάλια των ομάδων τους, της τσέπης τους και της καρδιάς τους, και ας αφήσουν το... ενδιαφέρον για τον Θρύλο. Ο Ολυμπιακός, θα την βρει την άκρη του. Για κακό δικό τους, θα την βρει... Και το αποτέλεσμα είναι γνωστό!

Διαβάστε επίσης

Μέσα ο Μασούρας

Μέσα ο Μασούρας

Ο διεθνής εξτρέμ είναι καλύτερα και θα είναι στο 100% με τον Απόλλωνα Λεμεσού...