Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τον ανεβάζουν Χουάνγκ και Ντε Λα Φουέντε

Τον ανεβάζουν Χουάνγκ και Ντε Λα Φουέντε
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 00:41

Βελτιωμένη εικόνα, καλύτερη παρουσία στο γήπεδο, σοβαρότητα, συγκέντρωση και πρόκριση. Αυτά περιμένει, μέσες-άκρες, να δει ο κόσμος του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Αυτά και ακόμη περισσότερα περιμένει και ο ίδιος ο Κάρλος Κορμπεράν.

Και πέρα από τη δουλειά που γίνεται στο Ρέντη και καλούνται οι παίκτες να τη «δείχνουν» και στο γήπεδο, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που μπορούν να ανεβάσουν αρκετά, ειδικά τώρα, τον Ολυμπιακό. Αναφερόμαστε στις δύο από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τον Ίνμπομ Χουάνγκ και τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος έχει περισσότερο καιρό στην ομάδα και έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει και πως και το πρόβλημα με τα χαρτιά ξεπεράστηκε, αλλά και πως είναι σε θέση να αγωνιστεί και να προσφέρει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Αμερικανός εξτρέμ έχει μόλις λίγες μέρες στην ομάδα και αναμένεται να μπει στη λίστα την Τετάρτη, αποτελώντας τη μία από τις δύο αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει ο Ολυμπιακός. Διαθέτει στοιχεία που δεν έχει άλλος εξτρέμ της ομάδας, με εξαίρεση τον -τραυματία- Γκάρι Ροντρίγκες.

Προφανώς και είναι στο χέρι του Κάρλος Κορμπεράν αν θα τους χρησιμοποιήσει και με ποιον τρόπο, δηλαδή αν θα τους ρίξει στη «μάχη» από την αρχή ή αν θα τους βάλει στην πορεία. Εκείνος είναι που ξέρει καλύτερα, εκείνος τους «ζει» καθημερινά. Αν, όμως, κρίνει πως είναι σε θέση να μπουν και να παίξουν, τότε η ποιότητα και των δύο παικτών είναι τέτοια που μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να αλλάξει επίπεδο και εικόνα. Έχουν την ποιότητα και την ικανότητα να τον ανεβάσουν, να τον βελτιώσουν. Όλα, βέβαια, θα φανούν στο γήπεδό, έτσι!

Διαβάστε επίσης