Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι δύο νέοι του δίνουν λύση εκεί όπου άμεσα τη χρειάζεται

Οι δύο νέοι του δίνουν λύση εκεί όπου άμεσα τη χρειάζεται
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 10:29

Νέος ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Δεν τον έχουμε δει ακόμη με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά είναι δεδομένο ότι στα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, τα οποία έρχονται, θα τον δούμε. Νέος ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό μόλις πριν από ελάχιστες ημέρες και επίσης, δεν έχουμε προλάβει να τον δούμε σε δράση. Δεδομένα θα τον δούμε και εκείνον, στα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, τα οποία πλησιάζουν. Και οι δύο ποδοσφαιριστές έρχονται την κατάλληλη στιγμή, να μπουν σε δράση, για να δώσουν λύση στον Κάρλος Κορμπεράν, σε δύο κομβικά σημεία του γηπέδου: Στα χαφ και στα εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει μεγαλύτερη ταχύτητα, στα χαφ. Όχι απαραιτήτως στα πόδια (φυσικά αυτό παίζει επίσης μεγάλο ρόλο) αλλά -κυρίως- στη σκέψη και στη δημιουργία. Στην ανάπτυξη. Ο Χουάνγκ έχει ένα χαρακτηριστικό, το οποίο ο Ολυμπιακός χρειάζεται. Παίζει πολύ με το κεφάλι ψηλά και προωθεί γρήγορα την μπάλα.

Παράλληλα, ο Θρύλος ψάχνει μεγαλύτερη φαντασία, δημιουργία, αλλά και εκτέλεση, από τα πλάγια. Με τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε να είναι ένας ποδοσφαιριστής με στοιχεία, τα οποία λείπουν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού και τα οποία δείχνει ότι μπορεί να δώσει. Ταχύτητα, επίσης. Στο χορτάρι και στο μυαλό. Γρήγορες και σωστές επιλογές. Όλα αυτά ο Θρύλος τα χρειάζεται.

Ο Κορμπεράν βλέπει δύο παίκτες να μπαίνουν στην «εξίσωση», οι οποίοι μπορούν να δώσουν στην ομάδα λύσεις, σε καίρια σημεία του γηπέδου, στα οποία ο Ολυμπιακός «πονάει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κωδικός: Πρόκριση

Κωδικός: Πρόκριση

Όλα γυρίζουν γύρω από τον αγώνα της Πέμπτης 18/8, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, στην Κύπρο.