Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τρικ που μπορεί να κάνει με τον Μασούρα

Το τρικ που μπορεί να κάνει με τον Μασούρα
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 12:10

Ο Γιώργος Μασούρας δεν είναι ένας κλασσικός ακραίος επιθετικός. Είναι ένας περιφερειακός επιθετικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα άκρα, αλλά και γύρω από την περιοχή. Όπως και μέσα σε αυτή, φυσικά. Έχει ανεπτυγμένη αίσθηση του γκολ, ο Μασούρας και είναι ιδανικός στο να εκμεταλλεύεται τους χώρους που μπορεί να του ανοίξει ο σέντερ φορ, για να μπει στην περιοχή και να τελειώσει εκείνος τη φάση, εφόσον τροφοδοτηθεί σωστά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν δύο παιχνίδια, απέναντι στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου ο Ελ Αραμπί γινόταν… «10» και ο Μασούρας… «9» για τον Θρύλο.

Στη Σλοβακία ο Γιώργος Μασούρας έδειξε ότι αν χρειαστεί μπορεί να γίνει και «9» κανονικό. Έχει κινήσεις μέσα στην περιοχή, ο Έλληνας άσος και μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Προσοχή, δεν μιλάμε φυσικά για να αρχίσει ο Ολυμπιακός ένα ματς με σέντερ φορ τον Μασούρα. Αλλά να χρησιμοποιήσει ο Κάρλος Κορμπεράν αυτό το τρικ, μέσα σε ένα ματς. Ο Μασούρας μπορεί να παίξει και σε 4-4-2 (4-4-1-1 επί τοις ουσίας), ως δεύτερος επιθετικός, μέσα στην περιοχή, μαζί με το «9άρι» της ομάδας.

Τα ψάχνει όλα αυτά ο Κορμπεράν. Ο Μασούρας ήταν αποτελεσματικός, μέσα στο «κουτί», απέναντι στη Σλόβαν. Και έβαλε ιδέες για «τρικ» που θα τον αναδείξουν ακόμη περισσότερο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης