Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για την πρόκριση! Πέμπτη βράδυ, το πρώτο βήμα

Όλα για την πρόκριση! Πέμπτη βράδυ, το πρώτο βήμα
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 00:56

Να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Europa League θέλει την Πέμπτη το βράδυ (18/8, 20:00) ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, στη Λευκωσία, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ.

Ο Θρύλος πέρασε, έστω και δύσκολα την Σλόβαν Μπρατισλάβας, και τώρα βλέπει ήδη παρακάτω. Δεν θα έχει εύκολο έργο, ειδικά έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, όμως, είναι στο χέρι του. Στα δικά του πόδια. Αν είναι όπως πρέπει να είναι, θα συνεχίσει στο Europa League. Αυτός είναι ο στόχος.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Κάρλος Κορμπεράν συνεχίζουν την προετοιμασία τους και ξέρουν πως θα πρέπει να αποφύγουν τα λάθη, αν θέλουν να έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Στη διάθεση του Ισπανού προπονητή έχει τεθεί και ο Μαντί Καμαρά, όπως και ο Γιώργος Μασούρας.

Ο Έλληνας εξτρέμ είχε σφίξει τα δόντια και είχε βάλει και τα 120 λεπτά στην Σλοβακία, ο χαφ από τη Γουινέα επιστρέφει, μιας και είχε λείψει από το προηγούμενο παιχνίδι.

Όλα για την πρόκριση, λοιπόν! Θρύλε, γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

Πλησιάζει η ώρα του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.