Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Ολλανδοί εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Χατζηδιάκο

Οι Ολλανδοί εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Χατζηδιάκο
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 09:39

Ακόμη ένα όνομα ποδοσφαιριστή ανέκυψε, στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Πειραιά, για την ενίσχυση της γραμμής άμυνας της ομάδας. Ο Έλληνας σέντερ μπακ αγωνίζεται στην Άλκμααρ. Ο Θρύλος την αντιμετώπισε προσφάτως, σε φιλικό στο Καραϊσκάκη. Το δημοσίευμα από την Ολλανδία εμπλέκει στην υπόθεση και τις Λέτσε και ΑΕΚ.

«Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό για την ώρα. Υπήρξε μια ομάδα που ήθελε τον Παντελή δανεικό αλλά έχει παίξει σχεδόν 200 ματς για μας στην Eredivisie και είναι βασικός μας ποδοσφαιριστής – όπως και στην Εθνική Ελλάδας. Θα ήταν περίεργο να δίναμε έναν τέτοιο παίκτη δανεικό», φέρεται να είπε ο αθλητικός διευθυντής της Άλκμααρ, Μαξ Χάουμπερτς στο Voetbal Primeur.

Ο Ολυμπιακός δεδομένα κοιτάζει να πάρει στόπερ. Ο Χατζηδιάκος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και το Transfermarkt τον κοστολογεί 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση

Πλησιάζει η ώρα του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League.