Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μόνο ο Θρύλος Πέμπτη-Κυριακή για άλλη μια χρονιά

Μόνο ο Θρύλος Πέμπτη-Κυριακή για άλλη μια χρονιά
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 12:56

Όλοι μας λένε μονίμως για το πως ο Ολυμπιακός, έχοντας συλλέξει έσοδα από την Ευρώπη και συνεχίζοντας να το κάνει, κάθε σεζόν, έχει… πλεονέκτημα, έναντι των αντιπάλων του, στην Ελλάδα. Αλήθεια, ε; Για το… μειονέκτημα του Ολυμπιακού, ωστόσο, σε σχέση με τους… αραχτούς αντιπάλους του, κανείς ποτέ δεν μίλησε, από τους παραμυθάδες… Ευρώπη δεδομένα και ευχή όλων, Europa League. Ο Ολυμπιακός, ακόμη και σε αυτή την ιδιαίτερη σεζόν, θα είναι ο μόνος που θα παίζει σταθερά ανά 2-3 μέρες!

Όπως το κάνει και κάθε χρόνο. Μόνο ο Θρύλος Πέμπτη-Κυριακή για άλλη μια χρονιά. Είτε είναι στο καλό σενάριο, Europa League, είτε στο λιγότερο καλό σενάριο, Conference League, ο Ολυμπιακός θα είναι ξανά η μόνη ομάδα, η οποία θα πρέπει να είναι στο γήπεδο ανά τρεις ημέρες. Διαρκώς να ταξιδεύει, από ελληνικό έδαφος, σε ευρωπαϊκό και τούμπαλιν. Και η μοναδική ομάδα, η οποία διαρκώς θα πιέζεται με αυτό τον τρόπο.

Δεν περισσεύει κανείς. Αυτή είναι η ουσία… Όλο το ρόστερ πρέπει να είναι σε ετοιμότητα και διαθέσιμο, διαρκώς, για να προσφέρει… Ο Ολυμπιακός θα έχει πάλι μπροστά του μια αγωνιστική περίοδο… δίχως ανάσα. Μέχρι το Μουντιάλ θα κρίνει το ευρωπαϊκό του μέλλον, αρχικά και μετά από το Μουντιάλ θα κριθούν τα της Ελλάδας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης