Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΚ η μαγνητική του Μασούρα, παίζει την Πέμπτη

ΟΚ η μαγνητική του Μασούρα, παίζει την Πέμπτη
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 13:41

Δεν άργησαν να έρθουν τα νεότερα για τον Γιώργο Μασούρα, για τον οποίο μόλις πριν από λίγη ώρα σας αναφέραμε ότι ένιωσε ενοχλήσεις και απείχε από την προπόνηση της Τρίτης. Ο Μασούρας τσεκαρίστηκε και όπως φάνηκε… ΟΛΑ ΚΑΛΑ! Γερό σκαρί ο Έλληνας άσος του Ολυμπιακού, λογικά από κόπωση το πρόβλημα. Δεν έδειξε κάτι η μαγνητική του, παίζει με τον Απόλλωνα Λεμεσού την Πέμπτη.

Ο Μασούρας είναι σημαντικό κομμάτι της ενδεκάδας του Ολυμπιακού και φυσικά ο Κάρλος Κορμπεράν ποντάρει πολλά στην παρουσία του, σε αυτή, στο ματς με την ομάδα της Κύπρου. Ο Έλληνας άσος είχε παίξει και στην Μπρατισλάβα με πρόβλημα, με ενοχλήσεις, αλλά υπερέβαλε εαυτόν και έδωσε το… 200%, για να παραμείνει από την αρχή μέχρι αργά στο γήπεδο και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να προκριθεί!

Όπως φαίνεται, ο Κορμπεράν δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μασούρα, στη Λευκωσία. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Με στόχο πάντα το να μπει στους ομίλους του Europa League.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης