Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επανέρχεται η Record: «Στο κόλπο ο Ολυμπιακός για Καμπράλ»

Επανέρχεται η Record: «Στο κόλπο ο Ολυμπιακός για Καμπράλ»
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 14:11

Ο Ολυμπιακός και ο Καμπράλ της Σπόρτινγκ έχουν «χορέψει» αρκετά φέτος το καλοκαίρι, με τα μεταγραφικά σενάρια διαρκώς να πηγαίνουν και να έρχονται, από την Πορτογαλία στην Ελλάδα και από εκεί στην… Αγγλία ή την Ισπανία… Το όνομα του ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ έχει απασχολήσει αρκετά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, φέτος το καλοκαίρι. Και τώρα οι Πορτογάλοι το επαναφέρουν.

Όπως αναφέρει η Record, σε νέα προσέγγισή της στο θέμα, η Μπέρνλι μπορεί να τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή, για να τον πάρει στην Αγγλία, αλλά δεν τα έχει βρει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρει η Record, έχει μπει ξανά «σφήνα» ο Ολυμπιακός, αλλά και η Βαγιαδολίδ, με τις δικές του προτάσεις, μεγαλύτερες και των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η Record δείχνει να… ποντάρει πολλά στην παρουσία του Ολυμπιακού, στην υπόθεση, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η Μπέρνλι θα πρέπει να κοντράρει τον «γίγαντα από την Ελλάδα, Ολυμπιακό», για να κάνει δικό της τον 24χρονο εξτρέμ, από το Κάπε Βέρντε… Για να δούμε τι θα προκύψει και από αυτό το θέμα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης