Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προπόνηση στην Ελλάδα, αναχώρηση για Κύπρο το μεσημέρι της Τετάρτης

Προπόνηση στην Ελλάδα, αναχώρηση για Κύπρο το μεσημέρι της Τετάρτης
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 14:54

Μετράει αντίστροφα ο Ολυμπιακός, για να πάει στην Κύπρο, για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα πλέι οφ του Europa League. Όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού κινείται με γνώμονα το ματς της Πέμπτης και οι τελευταίες «πινελιές» στην προετοιμασία των Πειραιωτών, μπαίνουν αυτές τις ημέρες. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε και το πρόγραμμα το οποίο η ομάδα θα ακολουθήσει, ενόψει του πρώτου ματς, με την κυπριακή ομάδα. Όπως και κόντρα στη Σλόβαν, για το εκτός, ο Ολυμπιακός θα κάνει προπόνηση στην Ελλάδα και θα παραθέσει Συνέντευξη Τύπου εκεί, στο ΓΣΠ. Την ομάδα θα εκπροσωπήσουν ο Κάρλος Κορμπεράν και ο Πιέρ Κούντε.

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (18/8, 20.00) τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη Λευκωσία, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα play offs του UEFA Europa League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 17/8

09.00: Προπόνηση του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

15.00: Αναχώρηση αποστολής για την Κύπρο.

18.45: Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο Γ.Σ.Π.. Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Κάρλος Κορμπεράν και ο Πιέρ Κούντε.

Πέμπτη 18/8

20.00: Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός (Γ.Σ.Π.)

* Η συνέντευξη Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη (17/8) στις 19.30 και η προπόνησή του στις 20.00, στο Γ.Σ.Π..

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης