Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην ξεχνιόμαστε, εβδομάδα πρωταθλήματος!

Μην ξεχνιόμαστε, εβδομάδα πρωταθλήματος!
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 15:12

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού και εκεί να είναι στραμμένο, αυτή τη στιγμή, όλο το ενδιαφέρον στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να κάνει το πρώτο βήμα προς τους ομίλους του Champions League, όμως το παιχνίδι αυτό, στην Κύπρο, δεν είναι η μόνη υποχρέωση του Ολυμπιακού, την εβδομάδα την οποία διανύουμε. Μην ξεχνιόμαστε, διανύουμε εβδομάδα πρωταθλήματος! Ναι! Αρχίζει και η Σούπερ Λιγκ, η οποία έρχεται, το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την πρώτη αγωνιστική, για τη σεζόν 2022-23!

Ο Θρύλος έχει εντός έδρας ματς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή 21/8 και ώρα 22:00. Το πρώτο εντός έδρας ματς της ομάδας του Πειραιά είναι ένα σημαντικό και δυνατό, απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παραδοσιακά του δημιουργεί προβλήματα και δυσκολίες. Είτε εντός είτε εκτός έδρας.

Έχουμε ακόμη για το πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμη για τη σέντρα στη Σούπερ Λιγκ. Προέχει το ματς με τον Απόλλωνα και εκεί είναι στραμμένοι άπαντες, στον Πειραιά. Πρώτα Europa League, μετά Σούπερ Λιγκ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης