Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό, εκτελεστή πέναλτι να φροντίσει να έχει

Με απουσίες ο ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό, εκτελεστή πέναλτι να φροντίσει να έχει
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 16:33

Αρχίζει το πρωτάθλημα όπου να ‘ναι και όλα δείχνουν ότι μαζί του θα αρχίσει και η… καταμέτρηση των φετινών πέναλτι που θα συλλέξει ο ΠΑΟΚ. Γιατί; Γιατί η ομάδα του Ιβάν, ο οποίος λίγες μέρες πριν την έναρξη της εφετινής Σούπερ Λιγκ είναι και εδώ, στα μέρη μας, κατεβαίνει στο ματς με τον Παναιτωλικό με… απουσίες.

Πέντε παίκτες θα λείπουν, λέει, από την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και το πράγμα θα είναι… δύσκολο. Αλλά με την πιθανότητα για ένα, τουλάχιστον, κερδισμένο πέναλτι, να είναι πάντα με το μέρος της ομάδας του Ιβάν Σιαββίδη, στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία. Ίσα-ίσα, φαίνεται πως στον «δικέφαλο» του βορρά δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαιτέρως, για τις απουσίες που θα μετρήσουν.

Λογικό. Σιγά μην ανησυχήσει ο Λουτσέσκου, για τις απουσίες. Τώρα που είναι και ο Ιβάν εδώ για διακοπές, όλα θα βαδίσουν… στον σωστό δρόμο. Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ μία πλήρη ομάδα, όταν μπορεί να πάρει φέτος ακόμη περισσότερα πέναλτι, από όσα πήρε πέρσι. Εκτελεστή να έχει βρει και το πρόβλημα… λύθηκε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης