Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπήκαμε στο Ρέντη για την τελευταία προπόνηση του Θρύλου! (videos)

Μπήκαμε στο Ρέντη για την τελευταία προπόνηση του Θρύλου! (videos)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 10:04

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει, σιγά-σιγά, στο τέλος της. Ο Ολυμπιακός προχωρά με την προετοιμασία του και την ολοκληρώνει, σήμερα Τετάρτη 17/8, προκειμένου να είναι όπως πρέπει, στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις των πλέι οφ του Europa League, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι τελευταίες «πινελιές» σε αυτή την προετοιμασία μπαίνουν σήμερα, με τον Ολυμπιακό να έχει πραγματοποιήσει ήδη από το πρωί στις 9, την τελευταία του προπόνηση. Και εν Ελλάδι, αλλά και γενικά, αφού η ομάδα του Πειραιά δεν θα προπονηθεί στην Κύπρο. Εκεί θα παραθέσει μόνο τη συνέντευξη Τύπου του, όπως συνηθίζει εδώ και αρκετό καιρό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Κάρλος Κορμπεράν και οι ποδοσφαιριστές του μπήκαν στο γήπεδο, το πρωί της Τετάρτης και δούλεψαν, με το βλέμμα μόνο στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Θρύλος δεν έχει χρόνο για «χάσιμο» και έτσι «πατάει γκάζι», για να φύγει από το ΓΣΠ με τη νίκη. Τακτική, ανάπτυξη, τελειώματα, όλα ήταν στο πρόγραμμα. Στατικές φάσεις και αμυντική/επιθετική λειτουργία. Ο Ολυμπιακός δουλεύει και θέλει διαρκώς να βελτιώνεται.

Ελάτε μαζί μας, να δούμε τους πρωταθλητές Ελλάδας να προπονούνται, στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, μία ημέρα πριν το μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού…

>>> ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε βίντεο από την προπόνηση του Θρύλου στο Ρέντη, το πρωί της Τετάρτης.

Διαβάστε επίσης

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη

Ο εμβληματικός παράγοντας του Ολυμπιακού άφησε την οικογένεια του Ολυμπιακού φτωχότερη, πριν από δύο χρόνια… Τα μηνύματα του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη…