Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βέλγοι: «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για το 10άρι της Σταντάρ Λιέγης»

Βέλγοι: «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για το 10άρι της Σταντάρ Λιέγης»
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 10:19

Ο Θρύλος συνεχίζει να προσπαθεί καθημερινά να υλοποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, αναζητώντας εξτρέμ, επιθετικό, 10άρι, στόπερ. Ο Κάρλος Κορμπεράν, σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Ολυμπιακού αναζητούν τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορέσουν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα και να την πάνε εκεί όπου θέλει, αγωνιστικά. Μεταξύ αυτών φέρεται να είναι, σύμφωνα με τους Βέλγους, το 10άρι της Σταντάρ Λιέγης, ο Σελίμ Αμαλά. Διεθνής Μαροκινος μεσοεπιθετικός, 25 ετών, φέρεται να αρέσει στον Ολυμπιακό, για τη θέση «10» στην ενδεκάδα του και όπως αναφέρουν οι Βέλγοι, δεν έμεινε στο φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά κατέθεσε και επίσημη πρόταση.

Συγκεκριμένα, το «sudinfo.be» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ περίπου. Οι Βέλγοι, από την πλευρά τους, θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν και περισσότερα χρήματα, αλλά δεν είναι αρνητικοί. Ο παίκτης στο Transfermarkt κοστολογείται 5 εκατομμύρια ευρώ. Αν και δεν είναι αρνητικοί στο να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και υπάρχει απόσταση, αυτή τη στιγμή…

Ο Αμαλά είχε πέρυσι 3 γκολ σε 19 συμμετοχές, τα οποία φέτος έχει φτάσει σε μόλις 4 συμμετοχές, επιδεικνύοντας φόρμα και βελτίωση. Για να δούμε αν και κατά πόσο το θέμα θα έχει συνέχεια, για τον Μαροκινό επιτελικό. Ο οποίος έχει βελγικό διαβατήριο. Θα επανέλθουμε με εκτενέστερη παρουσίασή του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Σελίμ Αμαλά στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη

Ο εμβληματικός παράγοντας του Ολυμπιακού άφησε την οικογένεια του Ολυμπιακού φτωχότερη, πριν από δύο χρόνια… Τα μηνύματα του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη…