Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπιασε δουλειά ο Μπένετ: Μανούχος και Φωτιάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Έπιασε δουλειά ο Μπένετ: Μανούχος και Φωτιάς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 10:31

Μεγάλη βιασύνη να ορίσει διαιτητές επέδειξε η νέα ΚΕΔ, η οποία από Τετάρτης έσπευσε να… κανονίσει τι και πως. «Δυνατό εξυγιαντικό» δίδυμο διαιτητών στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, την προσεχή Κυριακή. Φαίνεται πως ο Μπένετ έπιασε… δουλειά, ορίζοντας Μανούχο πρώτο διαιτητή και Φωτιά στο VAR, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την προσεχή Κυριακή.

Ο Μανούχος έπαιξε πέρυσι αρκετά παιχνίδια του Ολυμπιακού και δεν απέφυγε τα λάθη. Αλλά τα… καλύτερα τα έχει κάνει σε ματς «εξυγιαντών», με κορυφαίο το ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, όπου… έλαμψε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η «εξυγιαντική» δράση… Ο Φωτιάς έχει σφυρίξει επίσης αρκετές φορές Ολυμπιακό και επίσης τον έχει αδικήσει, όπως για παράδειγμα στο χαρακτηριστικό παιχνίδι στον Βόλο, τη σεζόν ’19-’20, με το περιβόητο οφσάιντ του Σουντανί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως και να ‘χει, είναι δεδομένο ότι η νέα εποχή στη διαιτησία έχει δώσει στίγμα… «εξυγιαντικό» με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου να προσπαθεί να έχει το «κουμάντο», θέλοντας προφανώς να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα συμφέροντα. Και ο Ολυμπιακός θα πρέπει πάντοτε να έχει τα μάτια του 14 και την ομάδα του… στην «τσίτα»!

Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική Σούπερ Λιγκ | 21/8/2022 | 22:00 | «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Ευ. Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Αν. Μεϊντανάς (Αχαϊας), Χ. Κούλα (Ξάνθης)

4ος Διαιτητής: Άγγ. Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Β. Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Κ. Ψαρρής (Ζακύνθου)

Παρατηρητής: Στ. Τριτσώνης (Αθηνών)

Διαβάστε επίσης