Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Σελίμ Αμαλά, για τον οποίο ο Ολυμπιακός κινείται (videos)

Αυτός είναι ο Σελίμ Αμαλά, για τον οποίο ο Ολυμπιακός κινείται (videos)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 11:56

Το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και η προοπτική την οποία αυτό προσφέρει, στέκονται για άλλη μια φορά στον δρόμο του Ολυμπιακού, στην προσπάθειά του να κάνει μια μεταγραφή. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο θέμα Σελίμ Αμαλά, με τον διεθνή Μαροκινό να φέρεται να έχει δεχθεί κρούση, από τον Θρύλο, για να έρθει στην Ελλάδα. Αλλά να μην είναι «ζεστός» για αυτή την προοπτική. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ένα μέγεθος το οποίο ξεχωρίζει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και συνήθως να βρίσκει τον τρόπο να φέρει εδώ τους παίκτες που θέλει, αλλά δεν το καταφέρνει πάντοτε το ίδιο εύκολα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δύσκολη περίπτωση, ο ποδοσφαιριστής δεν «καίγεται» να παίξει στην Ελλάδα, αλλά ο Ολυμπιακός φέρεται να κάνει την προσπάθειά του, για να τον δελεάσει. Ο Σελίμ Αμαλά είναι ένα δεκάρι το οποίο παίζει με πολύ μυαλό στο γήπεδο. Του αρέσει να κινείται διαρκώς, καλύπτοντας μεγάλο χώρο στο χορτάρι. Του αρέσει επίσης να γυρίζει στο «8» (αν και «10άρι») και να δημιουργεί από πίσω. Βοηθά και ανασταλτικά, είναι γενικά ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής. Καλή περίπτωση, αλλά όπως είπαμε δύσκολη, όταν ο ίδιος εμφανίζεται διστακτικός να έρθει στην Ελλάδα.

Πάμε να τον δούμε σε δράση. Φέτος σε 4 συμμετοχές έχει ήδη 3 γκολ:

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό του Σελίμ Αμαλά στο Instagram.

Διαβάστε επίσης