Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έκθετος ξανά ο Λουτσέκου, του έμεινε μόνο το «για μένα»

Έκθετος ξανά ο Λουτσέκου, του έμεινε μόνο το «για μένα»
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 12:23

Τι πλάκα έχουν. Και να τους δώσεις μπάλα να βράζει, σε κατσαρόλα, μπροστά τους, δεν θα τη μυρίσουν. Δεν ξέρουν πως είναι… ΤΟ ΜΟΝΟ που ξέρουν είναι να προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πείσουν για αυτά τα οποία τα αφεντικά τους, τους έχουν δώσει «βήμα»… Κλασσικό και πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα, η ίδια αποδόμηση του… ‘στρατηγού’ Ραζβάν Λουτσέσκου, από την ίδια την ομάδα και τον ίδιο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ… «Ο ‘στρατηγός’ παίρνει από τους παίκτες του το καλύτερο», μας έλεγε η παραμύθα. Και όποιος φεύγει από τον ΠΑΟΚ… λάμπει.

Ο Τσόλακ πήγε στη Ρέιντζερς και άρχισε να βάζει… Ο Άκπομ έφυγε και… βάζει… Αλλά να ήταν και τα μόνα παραδείγματα… Ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει αντί να λογίζεται ως ομάδα που μπορεί να τονώσει έναν παίκτη και να τον ανεβάσει, το ακριβώς αντίθετο. Να βγάζει προς τα έξω την εικόνα μιας ομάδας, από την οποία όποιος περνάει… χάνεται. Και πρέπει να φύγει, για να… λάμψει ξανά.

Μα τι γίνεται, τελικά; Μήπως ο ‘στρατηγός’ είναι υπερεκτιμημένος και… αποτέλεσμα της μυθοπλασία της παραμύθας; Η οποία το μόνο που κάνει είναι να αγιογραφεί για τις επιλογές του Ιβάν; Όποιες και αν είναι αυτές; Πως γίνεται όσοι φεύγουν από τον ΠΑΟΚ να πηγαίνουν αλλού και να… βρίσκουν τον εαυτό τους; Μήπως ο ‘στρατηγός’ τελικά… δεν παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του; Ή μήπως και οι παίκτες δεν έχουν και πολλά να δώσουν, εδώ; Λέμε τώρα εμείς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης