Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μέσα και ο Χουάνγκ, πάει για ανανέωση ο Ολυμπιακός στη Λευκωσία

Μέσα και ο Χουάνγκ, πάει για ανανέωση ο Ολυμπιακός στη Λευκωσία
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 12:47

Τις αρετές του Ίνμπομ Χουάνγκ, στον άξονα, θέλει να έχει -ιδανικά- ο Κάρλος Κορμπεράν, από πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού κιόλας. Ο Νοτιοκορεάτης είναι έτοιμος, μπήκε στην αποστολή της ομάδας, για την Κύπρο και ταξιδεύει μαζί με την ομάδα, με προορισμό την… πρόκριση! Θα φανεί σε τι βαθμό είναι έτοιμος και πόσο χρόνο προτίθεται να του δώσει ο Κάρλος Κορμπεράν, στον αγώνα της Πέμπτης. Αν θα είναι βασικός, ή αν θα μπει αλλαγή, να βοηθήσει έτσι, με αυτό τον τρόπο, την ομάδα.

Ο Χουάνγκ είχε ένα θέμα το προηγούμενο διάστημα, με κάτι χαρτιά τα οποία αναμένονταν από τη ρωσική ομοσπονδία, ενώ παράλληλα δεν ήταν και στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, κάτι το οποίο πλέον συμβαίνει. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το να δούμε αν και κατά πόσο ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα τον βάλει στο αρχικό σχήμα, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τα στοιχεία του Χουάνγκ στο κέντρο και μένει να δούμε αν θα είναι έτοιμος για να δώσει άμεσα, στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης