Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οδεύει προς Σαουδική Αραβία ο Γκονζάλες

Οδεύει προς Σαουδική Αραβία ο Γκονζάλες
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 14:29

Ο Άλβαρο Γκονζάλες «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό, για λίγες ημέρες. Το όνομά του ακούστηκε τόσο από το εξωτερικό (από εκεί άρχισαν όλα) όσο και από την Ελλάδα. Όπου τα ρεπορτάζ αναπαρήχθησαν και το θέμα λάμβανε συνέχεια. Ο Γκονζάλες φαίνεται, ωστόσο, ότι αντί να προτιμήσει Ευρώπη, ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη δυνατότητα να κρατήσει το όνομά του, στην επικαιρότητα της Γηραιάς Ηπείρου, να… λάβει πετροδόλαρα. Έτσι, όλα δείχνουν ότι καταλήγει στην Αραβί και την Αλ Ετιφάκ.

Ο δημοσιογράφος Σάτσα Ταβολιέρι αναφέρει πως ο έμπειρος σέντερ μπακ τα βρήκε με την Αλ Ετιφάκ για διετή συνεργασία, έναντι 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως αναφέρει ο Ταβολιέρι, είχε συναντηθεί και με τον Ρούντι Γκαρσία, πρώην τεχνικό της Μαρσέιγ και νυν της Αλ Νασρ, αλλά η Αλ Ετιφάκ έκανε… ρελάνς και φαίνεται ότι απέσπασε το «ναι» του παίκτη.

Πλέον ο Ολυμπιακός κινείται για άλλες λύσεις και ήδη ένα νέο όνομα «παίζει». Περισσότερα σε λίγο επ’ αυτού…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης