Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μασούρας κρίνει την τελική ενδεκάδα

Ο Μασούρας κρίνει την τελική ενδεκάδα
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 15:53

Με ενοχλήσεις ταξίδεψε ο Γιώργος Μασούρας για την Κύπρο, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Έλληνας άσος δεν έχει κάτι σοβαρό. Αυτό είναι ξεκάθαρο και φάνηκε από την καθαρή μαγνητική του, την Τρίτη. Παρόλα αυτό, η κατάστασή του σίγουρα δεν είναι η καλύτερη και το γεγονός ότι είχε ήδη επιβαρυνθεί από το αμέσως προηγούμενο ματς, με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, λέει πολλά.

Ο Μασούρας, μάλιστα, αναλόγως με το πως θα είναι αύριο Πέμπτη (18/8) θα κρίνει και εν πολλοίς την ενδεκάδα του Ολυμπιακού, την οποία θα δούμε στο ΓΣΠ. Ο Κορμπεράν θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Εάν τον έχει, θα είναι σίγουρα στο ένα άκρο. Αν όχι, μπορεί να αλλάξει μέχρι και διάταξη ο Ολυμπιακός.

Αυτά θα ξεκαθαρίσουν αύριο, αφού όπως αναφέραμε, ο Κορμπεράν κάνει υπομονή, για να δει τι γίνεται με τον Μασούρα. Το αν θα πάει με 4-2-3-1 ή 4-3-3 θα το αποφασίσει αναλόγως με το αν θα έχει στα χέρια του τον Έλληνα επιθετικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης