Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα, τον θρύλο του Θρύλου (video)

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα, τον θρύλο του Θρύλου (video)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 16:04

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα play off του Europa League. Δύο χρόνια κλείνουμε σήμερα από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Σάββας Θεοδωρίδης, επίτιμος πρόεδρος και μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του Ολυμπιακού.

Δύο χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη. Δύο χρόνια από τη μέρα που ο άνθρωπος που συνέδεσε την ύπαρξη του με τον Ολυμπιακό, σάλπαρε για πάντα για τις αιώνιες θάλασσες.
Στις 17 Αυγούστου του 2020, ο Σάββας Θεοδωρίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών. Έχοντας προλάβει να πανηγυρίσει ακόμα ένα πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους, δίνοντας το παρών στη φιέστα και δείχνοντας πως η αγάπη του για τον Ολυμπιακό ξεπερνούσε κάθε πόνο και κάθε ασθένεια.

Ουρές έχουν σχηματιστεί από το πρωί στα εκδοτήρια του ΓΣΠ της Λευκωσίας από Κύπριους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να παρακολουθήσουν το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάρει 2.000 εισιτήρια τα οποία εξαντλήθηκαν και θα προμηθευτούν και άλλα, γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη.

Σε αναμονή της οριστικής απάντησης του Μπέρναρντ Ντουάρτε βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Σάρζα για τη διακοπή της συνεργασίας τους και είναι πολύ πιθανόν εντός της ημέρας, να προκύψουν οριστικές εξελίξεις.

Η νέα ΚΕΔ με επικεφαλής τον Άγγλο Στιβ Μπένετ, ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών για την πρεμιέρα της Super League. Στις πρώτες επιλογές του αρχιδιαιτητή, περιλαμβάνονται μόνο Έλληνες ρέφερι.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης