Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Κύπρο για το «διπλό» και βήμα πρόκρισης. Ολυμπιακός είσαι!

Στην Κύπρο για το «διπλό» και βήμα πρόκρισης. Ολυμπιακός είσαι!
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 01:12

Στην Κύπρο δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (18/8, 20:00) ο Ολυμπιακός απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League και ο στόχος του είναι ξεκάθαρος.

Ο Θρύλος του Κάρλος Κορμπεράν θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης και πήγε στη Λευκωσία με στόχο να δείξει τη δυναμική του και να πάρει το «διπλό» που θα τον φέρει πιο κοντά τους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναμφίβολα δεν θα είναι εύκολα παιχνίδια, αλλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Αυτήν την ανωτερότητα, φυσικά, καλείται να την βγάλει και στο γήπεδο, αρχής γενομένης από το ματς στο ΓΣΠ της Λευκωσίας. Εκεί όπου θα έχει την στήριξη πάνω από 2.000 φιλάθλων του που εξαφάνισαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Τα προβλήματα, φυσικά, είναι αρκετά, αλλά ο Κάρλος Κορμπεράν και οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει αυτό που θέλει στην Κύπρο.

«Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με τα μαθηματικά, δεν μπορούμε να υπολογίσουμε τις πιθανότητες. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι ικανός να διατηρήσει ένα δυνατό επίπεδο απόδοσης. Έχουμε νοοτροπία νικητή, είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να έχουμε υψηλή απόδοση για να πετύχουμε τον στόχο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χουάνγκ, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Στην Κύπρο για το «διπλό» και βήμα πρόκρισης ο Θρύλος! Πάμε γερά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης