Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από το «6» μέχρι το «10»

Από το «6» μέχρι το «10»
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 11:21

Δύσκολα θα τον δούμε από την αρχή στο αποψινό (20:00) ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Ολυμπιακός, όλα δείχνουν, θα πάει με την πεπατημένη στον άξονά του. Με δύο χαφ και ένα «10άρι» Ο Ίνμπομ Χουάνγκ, εφόσον πάρει την ευκαιρία του, λογικά θα έρθει απόψε από τον πάγκο και θα προσπαθήσει με αυτό τον τρόπο να αλλάξει, αν χρειαστεί, την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Ο Νοτιοκορεάτης είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να παίξει από το «6» μέχρι το «10» και να δώσει στον Ολυμπιακό πολλά πράγματα, στο γήπεδο. Ή αλλιώς, από το «κουτί», μέχρι το «κουτί». Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ο άγνωστος «Χ» για τον Απόλλωνα Λεμεσού και πιθανός «άσος στο μανίκι» του Κορμπεράν.

Ο Νοτιοκορεάτης δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη εμφάνιση, με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έτσι είναι δύσκολο για τον Καταλά να «διαβάσει» το παιχνίδι του. Πιο δύσκολο για τον Ισπανό τεχνικό του Απόλλωνα να ξέρει τι να περιμένει, από τον νέο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Ο Χουάνγκ μπορεί να είναι το «κάτι παραπάνω», στο παιχνίδι του Θρύλου. Μπορεί να είναι το «κάτι διαφορετικό» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, όταν και εφόσον ο Κορμπεράν επιλέξει να τον ρίξει στη «μάχη».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Σφίγγει τα δόντια ο Μασούρας

Σφίγγει τα δόντια ο Μασούρας

Ο Κάρλος Κορμπεράν μας προετοίμασε χθες, λέγοντας ότι είναι διαθέσιμος, εφόσον ταξίδεψε στην Κύπρο. Και όλα δείχνουν ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα και απόψε.

Γιουρούσι; Μπα…

Γιουρούσι; Μπα…

Ο Ολυμπιακός θα μπει στο ΓΣΠ με πλάνο, τακτική και με στόχο να νικήσει.