Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζί για την πρόκριση: Δωδέκατος παίκτης και βάλε! (video)

Μαζί για την πρόκριση: Δωδέκατος παίκτης και βάλε! (video)
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 12:57

Παντού είναι Πειραιάς. Το λέμε και το ξαναλέμε, διαρκώς. Και κάθε φορά που το λέμε, αποδεικνύεται κιόλας. Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα. Είναι μια ιδέα. Είναι τρόπος ζωής. Και αν δεν είσαι Ολυμπιακός, δεν το καταλαβαίνεις… Δεν το εισπράττεις… Δεν το νιώθεις… Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Έτοιμος είναι και ο κόσμος του Θρύλου, παρών στο ΓΣΠ! Όπως ήταν παρών και στην άφιξη της ομάδας. Οι ΓΑΥΡΟΙ κατέκλυσαν το αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπως αναμένεται να κάνουν σήμερα και στο γήπεδο της Λευκωσίας, το ΓΣΠ, εκεί όπου θα γίνει ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει πάλι με τον δωδέκατο (και βάλε) παίκτη, στο πλευρό του. Θα παίξει με τον κόσμο πλάι του και έτσι… ποτέ δεν χάνει! Το ΓΣΠ μπορεί να έχει αποδειχθεί αφιλόξενο στο παρελθόν, για τον Θρύλο, αλλά τώρα ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει. Να εμφανίσει ο Ολυμπιακός ξανά όλες τις αρετές του και, μαζί με τον κόσμο του, να πάρει αυτό που θέλει…

Ομάδα και κόσμος… ένα. Ενωμένοι για τον μεγάλο στόχο. Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης