Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ιβάν ανέλαβε την ευθύνη για τα χάλια του ΠΑΟΚ και ζήτησε να τα λύσουν άλλοι!

Ο Ιβάν ανέλαβε την ευθύνη για τα χάλια του ΠΑΟΚ και ζήτησε να τα λύσουν άλλοι!
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 14:17

Και όμως, η σύσκεψη έβγαλε… είδηση. Ο Ιβάν ανέλαβε την ευθύνη για όλα τα χάλια και τις αποτυχίες του ΠΑΟΚ, αλλά όχι απλώς δεν είπε ότι θα τα λύσει, αλλά ζήτησε από όλους τους άλλους γύρω του, να τα λύσουν για εκείνον. Να βρουν τις λύσεις, για τα τμήματά τους και να τους τις πουν, για να υλοποιηθούν. Την ίδια ώρα, θα πούμε εμείς, μπορεί εκείνος να συνεχίζει τις διακοπές του στη Χαλκιδική, σαν την οποία όπως μας λένε, δεν έχει. Δεν έχει, όπως δεν έχει και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Ξανά.

«Είναι δεδομένο ότι την πρώτη και κύρια ευθύνη την φέρνω εγώ. Είναι έτσι δομημένη η ζωή που στις αποτυχίες φταίει η κεφαλή, αλλά τις νίκες τις κατακτούν όλοι οι υπόλοιποι. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό και σας μιλώ σήμερα επειδή έχουν καταλαγιάσει τα έντονα συναισθήματα μετά τον αποκλεισμό.

Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς, να αναδιοργανώσουμε την ομάδα σε όλες τις δομές της. Περιμένω από όλους τις προτάσεις τους για τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που χρειάζονται τα τμήματά τους...», είπε μεταξύ άλλων, στην ομιλία του…

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά παραπάνω… Τα υπόλοιπα που είπε, άλλωστε, ήταν λίγο έως πολύ… κλισέ. Για τον κόσμο που πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα κλπ… Γιατί άραγε; Της έχει γυρίσει την πλάτη; Μάλλον ε;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης