Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταλά: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ πιο επιθετικός στην έδρα του»

Καταλά: «Ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ πιο επιθετικός στην έδρα του»
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 23:42

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο επιθετικός στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε ο τεχνικός του Απόλλωνα Λεμεσού, Νταβίντ Καταλά. Ο κόουτς των Κύπριων δήλωσε αρχικά:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος... Γιατί όχι; Θα είναι δύσκολο σίγουρα, αλλά αυτή η ομάδα έχει την νοοτροπία να κερδίζει. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα για τους ομίλους του Europa League».

Όσο για το τι πρέπει να δείξει ο Απόλλων στη ρεβάνς, ο Καταλά επισήμανε: «Να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα, να δείξουμε ότι δεν μας ενοχλεί που θα παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα και ότι θέλουμε να κερδίσουμε».

Όσο για το αν περίμενε καλύτερο ή χειρότερο τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Περιμέναμε τον Ολυμπιακό όπως έπαιξε. Είδαμε πολλά βίντεο, ξέραμε από πριν και τον προπονητή και τον τρόπο παιχνιδιού του. Περιμέναμε ποδόσφαιρο κατοχής και αυτό προσπάθησαν να κάνουν. Στον επαναληπτικό θα είναι πολύ πιο επιθετικοί και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης