Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και που να είναι 100% έτοιμος!

Και που να είναι 100% έτοιμος!
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 23:59

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα, για την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League. Η ισοπαλία στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού του δίνει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση πρόκριση, αφού στο «Γ. Καραϊσκάκης» την άλλη Πέμπτη μπορεί να «σφραγίσει» το εισιτήριο. Ο Ολυμπιακός, βέβαια, θα μπορούσε να είχε κερδίσει σήμερα (18/8) στο ΓΣΠ. Δημιούργησε ευκαιρίες, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν πολλά από τον Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτικορεάτης μέσος ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, αφού τα έκανε όλα τέλεια! Μεγάλο πρωταγωνιστής ο 26χρονος χαφ, ο οποίος γέμισε με αισιοδοξία τον κόσμο του Θρύλου.

Ο Χουάνγκ από την πρώτη του επαφή με την μπάλα έδειξε την κλάση του. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, σιγουριά με την μπάλα στα πόδια, ωραίο μοίρασμα της μπάλας, κάθετο παιχνίδι, ταχύτητα, εξυπνάδα! Και φυσικά, ήταν αυτός που σκόραρε για τον Ολυμπιακό, απαντώντας άμεσα, μετά το γκολ που σημείωσαν οι Κύπριοι. Το τέρμα που σημείωσε ήταν φανταστικό. Σε μία φάση έδειξε τι σπουδαίο ταλέντο διαθέτει. Ωστόσο, ήταν απολαυστικός σε όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με καθαρό «δεκάρι» τον Νοτιοκορεάτη. Και η εικόνα του ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Οι Πειραιώτες δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν και έδειξαν ότι είναι το φαβορί για τη ρεβάνς.

Ο Χουάνγκ, πάντως, μόνο 100% έτοιμος δεν είναι. Το δήλωσε και ο ίδιος, μετά την αναμέτρηση στην Κύπρο. Και που να είναι έτοιμος! Τι θα δούμε στον αγωνιστικό χώρο. Είναι παίκτης που μπορεί να… σηκώσει στο πόδι το «Γ. Καραϊσκάκης», αφού διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Φοβερό ντεμπούτο για τον διεθνή άσο. Έδειξε τι σημαίνει σύγχρονος μέσος! Και το σημαντικότερο; Δείχνει να γουστάρει που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, το έδειχνε με τις δηλώσεις του. Το ίδιο φάνηκε και μετά το ματς στην Κύπρο. Ο Χουάνγκ έδειξε ενθουσιασμένος και γεμάτος κίνητρα να πετύχει στον Ολυμπιακό!

Στη ρεβάνς, λοιπόν, η παρουσία του Χουάνγκ στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού θα είναι καθοριστική. Με τέτοιο Χουάνγκ, ο Θρύλος θα προκριθεί…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης