Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να χάσει αυτή την πρόκριση

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να χάσει αυτή την πρόκριση
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 09:40

Ο Ολυμπιακός δείχνει, παιχνίδι με το παιχνίδι, να βρίσκει ξανά τα πατήματά του. Να βελτιώνεται και να πλησιάζει λιγάκι παραπάνω, σε αυτό το οποίο όλοι μας θεωρούμε… ιδανικό. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη Λευκωσία, ήταν ακόμη ένα βήμα προς εκείνη την κατεύθυνση. Προς το να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις καλές εμφανίσεις, στις οποίες μας έχει συνηθίσει και οι οποίες τον έχουν αναγάγει ξανά, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στο κορυφαίο και απλησίαστο μέγεθος της Ελλάδας, ποδοσφαιρικά. Η δουλειά απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, ωστόσο, δεν τελείωσε. Μόλις άρχισε.

Στόχος της ομάδας ήταν να φύγει από την Κύπρο νικήτρια. Να πάρει εκείνη το «πάνω χέρι» στη σειρά των δύο αγώνων των πλέι οφ του Europa League. Και να επιστρέψει στο Καραϊσκάκη με σαφές προβάδισμα. Δεν τα κατάφερε. Και δεν έχει σαφές προβάδισμα, με βάση το αποτέλεσμα στην Κύπρο και το σκορ. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι, από χθες το βράδυ, ένα βήμα μπροστά από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ως προς την πρόκριση. Έχει τη ρεβάνς στην έδρα του, στο Καραϊσκάκη. Αλλά και έδειξε, στο ΓΣΠ, ότι από τις δύο ομάδες, είναι η καλύτερη. Όχι ότι ο Απόλλων Λεμεσού είναι κακός. Κάθε άλλο. Αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε ότι «τον έχει» τον αντίπαλό του.

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να χάσει αυτή την πρόκριση. Στο Καραϊσκάκη, με Ντε Λα Φουέντε πιο έτοιμο, με Χουάνγκ πιο έτοιμο, με Μασούρα πιο έτοιμο, με Ελ Αραμπί πιο αποτελεσματικό, με τον κόσμο του δίπλα… Δεν χάνεται αυτή η πρόκριση…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης