Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι κοινό έχουν ο Ζινκερνάγκελ και ο Χουάνγκ; (videos)

Τι κοινό έχουν ο Ζινκερνάγκελ και ο Χουάνγκ; (videos)
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 09:54

Ο φετινός Ολυμπιακός είναι μέχρι στιγμής μια ομάδα, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματά της. Να ισορροπήσει μεταξύ δουλειάς, χτισίματος και αποτελεσμάτων και να προχωρά με νίκες. Και για να το πετύχει αυτό, πήρε ποδοσφαιριστές, παίρνει και θα πάρει και άλλους. Και δύο εξ αυτών, μπήκαν άμεσα στη «μάχη» και με το «καλημέρα» (ή «καλησπέρα» αν προτιμάτε, αφού και τα δύο ματς ήταν βράδυ) συστήθηκαν στον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο λόγος για τους Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και Ίνμπομ Χουάνγκ.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές κατάφεραν κάτι εξαιρετικό. Φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, κατάφεραν και οι δύο, στην πρώτη τους συμμετοχή να σκοράρουν! Και μάλιστα σε δύο εκτός έδρας ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είχε καταφέρει να ανοίξει το σκορ για τον Ολυμπιακό στη Χάιφα, απέναντι στη Μακάμπι, πολύ νωρίς στο ματς. Εκμεταλλευόμενος τη θέση του, σκόραρε σχεδόν σε κενή εστία και έβαλε μπροστά τον Θρύλο στο σκορ.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ισοφάρισε για τον Ολυμπιακό το ματς στο ΓΣΠ, το βράδυ της Πέμπτης, δίνοντας νέα ώθηση για να προσπαθήσει η ομάδα να φύγει από εκεί με τη νίκη. Ο Νοτιοκορεάτης, όπως και ο συμπαίκτης του Δανός, στην πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Θρύλου, βρήκε δίχτυα…

Διαβάστε επίσης