Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μήνυμα του Χουάνγκ, μετά το ντεμπούτο: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»! (video)

Το μήνυμα του Χουάνγκ, μετά το ντεμπούτο: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»! (video)
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 10:47

Μεγάλη υπόθεση ο Ίνμπομ Χουάνγκ, για τον Θρύλο, στο ματς του ΓΣΠ με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Ολυμπιακός κέρδισε την παρουσία ενός νέου ποδοσφαιριστή, σε τοπ επίπεδο. Ο Χουάνγκ έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό, όχι μόνο λόγω του γκολ, το οποίο σκόραρε, αλλά και με τη συνολική του παρουσία στο γήπεδο. Ο Νοτιοκορεάτης ήταν υπέροχος, όσο αγωνίστηκε και έδειξε ότι έχει ακόμη πολλά να δώσει, στην ομάδα, στην οποία μόλις… ανέλαβε πόστο, στο κέντρο του γηπέδου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στον απόηχο του ματς στο ΓΣΠ, ο Χουάνγκ έστειλε το δικό του μήνυμα, για το ντεμπούτο του, με τη φανέλα του Θρύλου. Ο Νοτιοκορεάτης είναι ευτυχισμένος, αλλά προσγειωμένος. Και το μήνυμά του πρέπει να είναι οδηγός για όλη την ομάδα.

«Πολύ χαρούμενος που έκανα το ντεμπούτο μου, ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη στην ομάδα και για τις επευφημίες προς εμένα. Αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα, οπότε προχωράμε στο επόμενο ματς», έγραψε στα social media o Χουάνγκ. Και έτσι είναι, όπως τα λέει. Η πρόκριση θα έρθει στο Καραϊσκάκη και για αυτό θα χρειαστεί προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης