Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Κώστας Καραπαπάς αποθέωσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο ΓΣΠ! (photo)

Ο Κώστας Καραπαπάς αποθέωσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ στο ΓΣΠ! (photo)
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 11:29

Σταθήκαμε νωρίτερα, στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, στο ΓΣΠ. Οι ΓΑΥΡΟΙ έκαναν το γήπεδο της Λευκωσίας να μοιάζει με… Καραϊσκάκη και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια την οποία έκανε, στο χορτάρι, για να σταθεί όρθιος και να πάρει την ισοπαλία, η οποία του δίνει ώθηση για να προκριθεί στη ρεβάνς, στον Ναό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στην παρουσία του κόσμου του Θρύλου στο κυπριακό γήπεδο στάθηκε και ο Κώστας Καραπαπάς. «Το έκαναν Καραϊσκάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Θρύλου! Και είναι γεγονός πως οι οπαδοί του Θρύλου, είτε από την Ελλάδα, είτε από την Κύπρο, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ευρισκόμενοι στην εξέδρα του ΓΣΠ. Και έσπρωξαν την ομάδα μπροστά!

«Μπράβο σε όλους τους μάγκες από Κύπριους Ολυμπιακούς, που έκαναν το ΓΣΠ… Καραϊσκάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης