Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σειρά του Ντε Λα Φουέντε να «συστηθεί»

Σειρά του Ντε Λα Φουέντε να «συστηθεί»
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 - 13:06

Ήταν τόσο μεγάλη η επίδραση του Χουάνγκ, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, το βράδυ της Πέμπτης στο ΓΣΠ, ώστε επισκίασε όλα τα άλλα, γύρω-γύρω. Αλλά δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι είδαμε για πρώτη φορά και τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε να μπαίνει στο γήπεδο, με τα ερυθρόλευκα. Ο Κάρλος Κορμπεράν ξέρει ότι δεν έχει χρόνο να χάσει. Το ρολόι… τρέχει. Ο χρόνος… τρέχει. Και ο Ισπανός τεχνικός οφείλει άμεσα να βάλει στην «εξίσωση» όλους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Θρύλος απέκτησε προσφάτως. Κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντε Λα Φουέντε έπαιξε στο ΓΣΠ έχοντας κάνει μόνο μια προπόνηση γεμάτη, με τη νέα του ομάδα. Και μπήκε αρκετά αργά στο ματς, όταν ο ρυθμός είχε πέσει, εν πολλοίς. Δεν πρόλαβε, έτσι, να δείξει και πολλά πράγματα. Αλλά είπαμε. Ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός για το ντεμπούτο του Χουάνγκ, ώστε όλα τα άλλα επισκιάστηκαν…

Ο Αμερικανός άσος πήρε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής, με τη φανέλα του Θρύλου, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Θετικό και αυτό και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ο Ντε Λα Φουέντε είναι παίκτης που αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά. Και πρέπει και εκείνος άμεσα να «συστηθεί» στους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι ανυπομονούν να δουν τι μπορεί να κάνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης