Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χουάνγκ έκανε καλύτερο και τον Ραντζέλοβιτς! (video)

Ο Χουάνγκ έκανε καλύτερο και τον Ραντζέλοβιτς! (video)
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 13:21
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Και σκόρερ, αλλά και μέσα σχεδόν σε όλες τις φάσεις που δημιούργησε ο πρωταθλητής Ελλάδας!

Ήταν ένας σχεδόν τέλειος τρόπος να συστηθεί στο κοινό του Θρύλου. Θα ήταν απλά τέλειος αν είχε φύγει ο Ολυμπιακός με το «διπλό», κάτι που άξιζε. Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Χουάνγκ, έκανε πιο όμορφο το παιχνίδι της ομάδας. Μαζί, βοήθησε και αρκετούς συμπαίκτες του να φανούν πιο πολύ.

Τρανό παράδειγμα; Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς! Ο Σέρβος εξτρέμ έκανε καλό παιχνίδι στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, εκμεταλλευόμενος κυρίως τις μπαλιές του Χουάνγκ στο χώρο. «Έβλεπε» γήπεδο ο Νοτιοκορεάτης χαφ και τροφοδότησε αρκετά καλά τον Ραντζέλοβιτς. Τον έκανε καλύτερο και μένει να δούμε και ανάλογη (και καλύτερη) συνέχεια από τον Σέρβο. Γιατί, στον Ολυμπιακό δεν μπορείς να σταθείς απλά με μία καλή εμφάνιση. Είναι τέτοια η θέση που πρέπει να έχεις άμεση συνεισφορά (και) στο επιθετικό κομμάτι, με γκολ και ασίστ.

Μπορεί να «πατήσει» ο Ραντζέλοβιτς πάνω σε αυτό το ματς και να δείξει ότι αξίζει να μείνει στο ρόστερ; Οι απαντήσεις, στο γήπεδο. Για την ώρα, κρατάμε ότι ο Χουάνγκ, στην Κύπρο, έκανε και τον Ραντζέλοβιτς καλύτερο παίκτη, τον έκανε να φανεί περισσότερο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μαθημένος στα «πρέπει»!

Μαθημένος στα «πρέπει»!

Δεν τον αγχώνει τον Ολυμπιακό ότι πρέπει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Ούτε ότι πρέπει να αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού...