Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συνδέουν» Σομπί με Ολυμπιακό στην Αραβία!

«Συνδέουν» Σομπί με Ολυμπιακό στην Αραβία!
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 17:25

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή (21/8) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ωστόσο, ο Θρύλος βρίσκεται και στο μεταγραφικό παζάρι, αναζητώντας ποδοσφαιριστές για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αραβία, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Ραμαντάν Σομπί. Με το όνομα του 25χρονου εξτρέμ της Πίραμιντς να έχει «συνδεθεί» και στο παρελθόν με την ομάδα του Πειραιά.

Η ιστοσελίδα «elbalad», λοιπόν, υπογραμμίζει, πως οι τρεις επιλογές για τον Σομπί, όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενδέχεται να είναι ο Ολυμπιακός, η Ζάμαλεκ και η Αλ Αχλί. Μάλιστα, το εν λόγω Μέσο στέκεται στην επιθυμία του 25χρονου άσου να επιστρέψει στην Ευρώπη!

Να σημειωθεί, ότι τo 2016-18, o φερόμενος μεταγραφικός στόχος των Πειραιωτών αγωνίστηκε στην Στόουκ Σίτι, ενώ από το 2018 έως το 2020 ανήκε στην Χάντερσφιλντ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης