Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντείνεται η φημολογία για Ουί-Τζο Χουάνγκ (videos)

Εντείνεται η φημολογία για Ουί-Τζο Χουάνγκ (videos)
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 12:25

Μπορεί αυτή τη στιγμή να κυριαρχούν τα αγωνιστικά και ο Ολυμπιακός να θέλει να μπει «με το δεξί» στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, αλλά πάντα στο παρασκήνιο συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις. Η ενίσχυση της ομάδας δεν έχει βγει ποτέ από το «κάδρο» και η πραγματικότητα είναι πως ο Θρύλος θέλει να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, σε ορισμένες θέσεις, στις οποίες χρειάζεται τόνωση, για να ανεβάσει την ποιότητά του. Ένας εξ αυτών είναι ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος επανέρχεται διαρκώς στο προσκήνιο, για τον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η φημολογία γύρω από τη μεταγραφική υπόθεση του Νοτιοκορεάτη, ολοένα και εντείνεται. Το θέμα παραμένει στην επικαιρότητα και φαίνεται πως σύντομα αναμένουμε εξελίξεις. Ο Ολυμπιακός θέλει δεδομένα να κινηθεί για σέντερ φορ και φαίνεται πως γίνεται προσπάθεια αυτός να είναι ο Χουάνγκ. Ένας σέντερ φορ με εξαιρετικά στοιχεία, τα οποία μπορούν να ταιριάξουν «γάντι» με το πλάνο το οποίο ο Κάρλος Κορμπεράν έχει στο μυαλό του.

Το πιο σημαντικό με τον Χουάνγκ είναι πως πρόκειται για έναν σέντερ φορ πολύ κινητικό. Εντός και εκτός περιοχής. Είναι ένας επιθετικός ο οποίος μπορεί όχι απλώς να τελειώσει φάσεις, αλλά και να τις δημιουργήσει. Για τον εαυτό του, ή για τους συμπαίκτες του. Ο Νοτιοκορεάτης αρέσει στο λιμάνι και φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Διαβάστε επίσης